
ایرنا: دانشگاه مبدا تحولات به شمار میرود و دانشجویان میخواهند در صحنه علم، فناوری(تکنولوژی)، سیاسی اقتصادی و فرهنگی باشند پس لازم است در سیستم مدیریت دانشگاه پوستاندازی انجام شود.
خالی بودن صندلی دانشگاهها؛ مشکلی که باید چاره اندیشی شود
نظام آموزشی عالی سنگ بنای توسعه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است اگر به دنبال توسعه و سازندگی هستیم کلید حل این مسائل از دانشگاهها میگذرد و هر جامعهای که دانشجوی بیشتری داشته باشد توسعه یافتهتر تلقی میشود و سرعت توسعه در آن کشور به طور قطع بیشتر است.
دبیر سابق تشکل مجمع اسلامی دانشجویان آزاد اندیش دانشگاه شهرکرد گفت: خالی بودن صندلی دانشگاهها، نبود دانشجو و روند کاهشی نرخ ثبتنام دانشجو و همچنین مهاجرت برخی از نخبگان، استادان دانشگاهی و هیاتهای علمی از مشکلات جامعه دانشگاهی است.
سیده فاطمه حسینی افزود: خروج سرمایههای انسانی و متخصصان که میتوانند راهگشای مسائل کشور باشد هزینه سنگینی بر کشور وارد میکند که مسوولان باید برای این امر چارهاندیشی کنند.
رنج جامعه دانشجویی از بیتوجهی مسوولان
او ادامه داد: اگر باور داشته باشیم دانشجویان و نخبگان سرمایههای اجتماعی کشور هستند چرا پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه به این قشر تحصیلکرده و باسواد جامعه توجهی نمیشود.
به گفته حسینی، چهارمحال و بختیاری صادرکننده استعدادهای خوش فکر به استانهای همجوار است به این معنی که دانش آموختگان دانشگاهی این استان برای کار و زندگی باید شهر و دیار خود را ترک و به استانهای دیگر مهاجرت کنند.
این دانشجوی دانشگاه شهرکرد افزود: جایگاه دانشجویان، نخبگان، استادان علمی دانشگاه در استان کجا است؟ آیا به این جایگاه توجهی میشود؟
به گفته این دانشجو، بخشی از دانشجویان چهارمحال و بختیاری از دکتر پزشکیان در انتخابات رییس جمهوری قاطعانه حمایت کردند و به گفتمان وی معتقدند و باور دارند اما استفاده نکردن از این سرمایهها موجب دلسردی این بدنه دانشجویی میشود.
حسینی ادامه داد: رویکرد دکتر پزشکیان وقتی صحبت از وفاق میشور این نیست که کسانی که تا دیروز علیه گفتمان او بودند و هیچ باوری نداشتند و یک شبه تغییر مسیر بدهند را به کار گیرند، چرا که به کارگیری افرادی که به گفتمان دکتر پزشکیان هیچ باور و اعتقادی ندارند قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: لازمه دستیابی به توسعه و آبادانی استفاده از بدنه جوان و نخبگان استان است که باید مورد توجه قرار گیرد.
ضرورت نقشآفرینی جنبش دانشجویی در سپهر سیاسی کشور
این دانشجوی دانشگاه شهرکرد در خصوص جنبش دانشجویی گفت: جنبش دانشجویی در ایران در بستر زمان همواره دوشادوش احزاب و تشکلهای سیاسی در سپهر سیاسی کشور کنشگری و نقش آفرینی کرده است.
حسینی با تاکید بر اینکه تشکلهای دانشجویی عصاره پویایی و فعال بودن بدنه دانشجو است افزود: کم فروغ شدن فعالیت تشکلهای دانشجویی و از تب و تاب افتادن فعالیتهای سیاسی و فرهنگی موجب شده تا دانشگاهها از تب و تاب بیفتد.
او ادامه داد: یکی از دلایل وجود محدودیتها در فعالیتهای فرهنگی و سیاسی تشکلهای دانشجویی و نبود بسترهای فرهنگی و برخی سنگاندازیها در بخشهای مختلف است که باعث کاهش میل و رغبت دانشجویان تشکیلاتی می شود.
به گفته حسینی، دانشگاه مبدا تحولات به شمار میرود و دانشجویان میخواهند در صحنه علم، فناوری(تکنولوژی)، سیاسی اقتصادی و فرهنگی باشند پس لازم است در سیستم مدیریت دانشگاه پوستاندازی انجام شود.