عصر شهرکرد

پایگاه خبری سیاسی اقتصادی

فرهنگ

کشورهای همسایه در این بازار هم از ایران سبقت گرفتند

اطلاعات نوشت: سیدرضا صالحی‌امیری در سفر به استان گلستان گفت: پارسال فقط ۷.۳ میلیون گردشگر وارد ایران شد، در حالی که ترکیه ۶۲ میلیون گردشگر جذب کرد که اصلاح این روند   نیازمند بازنگری جدی در سیاست‌ها و سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی است.

وی از اختصاص ۴ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی و ۲۰ هزار میلیارد تومان از منابع بانکی برای حمایت از سرمایه‌گذاران گردشگری و همچنین پیش‌بینی حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان منابع اشتغال‌زا خبر داد که قرار است سهم قابل توجهی از آن به پروژه‌های گردشگری در استان‌ها اختصاص یابد. 

صالحی‌امیری با تحلیل چشم‌انداز هفتم توسعه کشور، اهمیت گردشگری در رشد پایدار ملی را یادآور شد و اظهار داشت: بر اساس اسناد بالادستی، سالانه باید ۱۰۰ هتل جدید و ۱۰۰ هزار تخت اقامتی در کشور ایجاد شود که تحقق این هدف، مستلزم نقش‌آفرینی قوی استان‌هایی مانند گلستان با ظرفیت‌های بکر و متنوع است.

ضرورت احیای چهره اصیل « گنبد قابوس »

وزیر میراث‌فرهنگی همچنین در این سفر در حاشیه بازدید از برج در دست مرمت گنبدقابوس ،گفت: هیچ مانعی برای پایان مرمت برج قابوس وجود ندارد؛ تعهد ملی، علمی و مردمی ، تضمین‌کننده احیای چهره اصیل این نماد بزرگ تمدنی است.

صالحی‌امیری با تاکید بر این که برج آجری قابوس فقط یک سازه معماری نیست و نماد شکوه ایران است، افزود: این سازه تاریخی، سندی از درخشش علمی و هنری نیاکان است و این اثر باید با دقت علمی، هماهنگی نهادی و فارغ از سلیقه‌گرایی مرمت شود.

 وی با اشاره به دغدغه مردم و علاقه‌مندان  میراث‌فرهنگی و گردشگران  نسبت به طولانی شدن عملیات مرمت و استمرار وجود داربست‌ها، افزود: جلسه‌ای با حضور مسئولان ذیربط در سطح ملی و استانی برگزار خواهد شد تا با تدوین جدول زمان‌بندی نهایی، روند مرمت این فاز از پروژه به‌سرعت پایان یابد و داربست‌ها از چهره برج برداشته شود؛ البته  منابع مالی برای این کار به‌طور کامل تأمین خواهد شد ، زیرا گردشگران داخلی و خارجی باید از تماشای این اثر بزرگ لذت ببرند و منظر تاریخی این برج نباید خدشه‌دار شود ، زیرا صیانت از این برج ،صیانت از عزت تاریخی ایران است .‌

صالحی امیری ‌در ادامه برنامه‌هایش در سفر به استان گلستان از طرح راهبردی موزه بزرگ گلستان در پارک داریوش شهرستان گنبدکاووس دیدن کرد و با تأکید بر از سرگیری مجدد اجرای پروژه، اظهار داشت: موزه بزرگ گلستان باید به قلب تپنده صیانت و نمایش میراث متنوع این استان بدل شود؛ این پروژه صرفاً یک سازه نیست، بلکه یک مأموریت تمدنی است که بازتاب‌دهنده تاریخ، تنوع قومی و روایت‌های فرهنگی شمال ایران خواهد بود.

 وزیر میراث‌فرهنگی  با اشاره به ظرفیت‌های مغفول‌مانده گلستان، این استان را یکی از پیشران‌های بالقوه توسعه گردشگری در شمال کشور خواند و افزود: گلستان باید با بهره‌گیری از منابع جدید و اختیارات تفویض‌شده، به الگویی برای توسعه زیرساختی در منطقه تبدیل شود.

صالحی امیری همچنین در حاشیه بازدید از محل اجرای پروژه تله‌کابین کبودوال، بر لزوم بررسی دقیق این طرح در جلسه‌ای با محوریت استاندار گلستان و حضور نمایندگان وزارتخانه، سازمان محیط‌ زیست و مسئولان محلی تأکید کرد.

LEAVE A RESPONSE

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − هفده =